Trans3.1
Trans3.2
Trans3.3
Trans3.4
Trans3.5
Trans3.6
Trans3.7
Trans3.8
  >   Projecten   >   Woonstudio's in Utrecht

Vier woonstudio's in Utrecht van alle gemakken voorzien door compact maatwerk meubilair

De binnenstad van Utrecht wordt getekend door historische en rijksmonumentale panden. In één van de negentiende eeuwse rijksmonumentale panden slechts een paar straten van de Domtoren, vond je tussen 1888 en 1940 de befaamde Luxe Broodbakkerij H.M. Andree. Dit pand is inmiddels omgebouwd tot vier woonstudios in het hart van Utrecht. 

In de ruimtes is duidelijk de creativiteit en ervaring van Steven van der Goes, Van der Goes Architecten zichtbaar. van der Goes heeft dankzij een slimme indeling en compact maatwerk meubilair appartementen weten te realiseren, die ondanks het beperkte vloeroppervlak toch van alle gemakken zijn voorzien. 
De appartementen zijn alle vier in een uniek polychroom kleurenpalet uitgevoerd, ontworpen door beeldend kunstenaar Paul Beumer.

Onze bijdrage aan dit project zijn de keukens in de vier appartementen en de ontwikkeling van een multifunctionele bedstee waarin een bed, eettafel en kastruimte zijn gecombineerd. 

Binnen dit project hebben we ook samengewerkt met onze collega’s van Amstelvliet Bouw die als aannemer hun bijdrage hebben geleverd. 

Scroll voor meer foto’s van dit gave project.  

Alle projecten
Contact
Interieur
Contactformulier

Kom in contact met .

Wilt u in contact met ons komen omtrent dit project of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
U kunt ook direct mailen naar info@enderberg.nl. Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar via 020 - 632 91 51 

 

 

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair