Kwaliteit en vakkundigheid staan hoog in het vaandel. 

 

Totaalpakket

Enderberg Interieurbouw is uniek binnen de Van der Vliet Groep: een interieurbouwbedrijf naast twee bouwbedrijven en een schildersbedrijf. De vakkundigheid van deze kleine onderneming wordt vaak door de zusterondernemingen ingezet. Een voorbeeld hiervan is de restauratie van het koetshuis van het Museum van Loon. De gehele restauratie is uitgevoerd door Kneppers Bouw- en aannemingsbedrijf. Enderberg Interieurbouw is ingeschakeld om de tuigkast in originele staat terug te brengen. Bij projecten van MVB Bouw wordt vaak de expertise van Enderberg Interieurbouw ingeschakeld om nieuwbouw, renovatie of utiliteitsbouw te combineren met een volledig erop afgestemd interieur.

EEN NAAM UIT HET VERLEDEN, GEREED VOOR DE TOEKOMST

Enderberg Interieurbouw is één van de vier dochterondernemingen van Van der Vliet Groep. Het meubelbedrijf is gespecialiseerd in het maken van meubels en gehele interieurs voor winkels, musea, overheidsgebouwen, bedrijfspanden, horeca en keukens, voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren. Kwaliteit en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

Werkplaats

Alle projecten worden in onze werkplaats uitgevoerd. Onze vakkundige meubelmakers zorgen dat het ontwerp wordt uitgevoerd naar de wens van een interieurdesigner en/of de opdrachtgever. Wij zetten onze expertise in om bijvoorbeeld de meest uiteenlopende balies te maken zoals bij het BP Jansen Instituut of de gigantisch grote kasten in het CLB bedrijfspand in De Rijp. Ook is het mogelijk om speciale kasten bij ons te laten maken, zoals de lingeriekasten voor Salon de Lingerie. Enderberg Interieurbouw heeft ook een deel van de inrichting van de Koffie Salon op de Eerste van de Helststraat in Amsterdam verzorgd. In de werkplaats aan de Ketelstraat in Amsterdam-Noord worden alle voorbereidingen getroffen. Vanaf deze locatie wordt de opdracht volledig uitgevoerd, waarna per bus alles in een keer wordt vervoerd en geïnstalleerd op de plaats van bestemming. 

Projecten
Contact

Wat we beter kunnen dan anderen

Kwaliteit

Wij zijn een transparante, klantgerichte, integere bouwonderneming en spelen continu in op de veranderende eisen van onze klanten en de omgeving.

Milieubewust bouwen

AmstelvlietBouw gaat voor een gezonde, veilige woning- en utiliteitsbouw met geringe impact op het milieu.

Wij denken met je mee

Van het begin tot het eind denken wij met jou als opdrachtgever mee. We bieden flexibiliteit en zijn oplossingsgericht.

Oplossingsgericht

Wij zorgen dat alle betrokken partijen een duidelijk doel hebben bij ieder bouwproject om zo een oplossingsgerichte samenwerking te creëren.

 

Vakspecialist gebied van handgemaakt meubilair